Kutsu webinaariin: Sadasta nollaan – matkalla kohti fossiilitonta liikennettä

Tervetuloa seuraamaan perjantaina 11.3. klo 9.00–11.30 pidettävää Sadasta nollaan -webinaaria, jonka teemana ovat tieliikenteen päästövähennyskeinot. Tilaisuuden juontaa ja puhetta kuljettaa toimittaja Nina Rahkola.

Tilaisuuden avaa keskusteluosuus, jossa kuullaan eri puolueiden kantoja päästövähennyksistä ja liikenteen verotuksen tulevista suuntaviivoista. Keskustelemassa ovat liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (SDP), ilmasto- ja ympäristöministeri Emma Kari (Vihr.) sekä eduskuntaryhmän puheenjohtajat Kai Mykkänen (Kok.) ja Ville Tavio (PS). Keskusteluosuuden jälkeen päätoimittaja Jussi Kärki ja ajoneuvos Jussi Halli ruotivat paneelin antia.

Liikenne- ja kuljetusalan toimialajärjestöt esittelevät tilaisuudessa vähäpäästöisen liikenteen tiekartan päivityksen. Päästövähennystoimien riittävyyttä arvioi Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen.

Tilaisuuden aikataulu, ohjelma ja ilmoittautumislinkki

Pyydämme ilmoittautumaan webinaariin viimeistään 9.3. Lähetämme lisätietoja tilaisuudesta ja linkin webinaariin ilmoittautuneille viimeistään 10.3.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pekka Rissa, Autoalan KeskusliittoTero Kallio, Autotuojat ja -teollisuus ryMika Mäkilä, Linja-autoliitto ryPekka Aaltonen, Logistiikkayritysten liitto ryPasi Perhoniemi, Suomen Autoteknillinen liitto SATL ryAnssi Kujala, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ryJenni Välimäki, Suomen Taksiliitto ry

Lisätietoja tilaisuudesta

Hanna Kalenoja, Autoalan Tiedotuskeskus, hanna.kalenoja@aut.fi, p. 050 5344 750

Autoalan Tiedotuskeskus on autoalan suurimpien toimialajärjestöjen palvelu- ja informaatiokeskus, jonka tehtävänä on tuottaa tietoa tieliikenteestä sekä autokaupan, autoteollisuuden, korjaamojen, katsastuksen ja autokierrätyksen toimialoilta. Tiedotuskeskuksen omistavat Autoalan Keskusliitto ja Autotuojat ja -teollisuus ry