Kutsu Puunkuormaajamestari 2018 -kiertueen lehdistötilaisuuteen

Tervetuloa Puunkuormaajamestari 2018 -kiertueen tiedotustilaisuuteen perjantaina 13.4. klo 10 Volvo Truck Centeriin Tampereelle.

Volvo Trucks, Cargoteciin kuuluva Hiab ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry yhteistyökumppaneineen järjestävät perinteikkään ja suositun puunkuormauskiertueen 33. kerran.

Kiertue alkaa Tampereelta Mansen Mörinöiltä 13.–14.4. ja jatkuu 8.6. saakka. Kaikkiaan alkukilpailupäiviä on 26. Finaali järjestetään FinnMetko -tapahtuman yhteydessä Jämsässä 31.8. Miesten finaaliin osallistuu viisi parasta entisen läänijaon mukaista lääninmestaria sekä kilpailuaikojen perusteella viisi parasta osallistujaa. Naisten finaaliin pääsee kuusi parasta osakilpailuaikojen perusteella.  

Lehdistötilaisuus alkaa 13.4. klo 10 Tampereella Volvo Truck Centerin tiloissa (Nuutisarankatu 19) ja sisältää lounaan. Tilaisuus päättyy noin klo 13, jonka jälkeen on mahdollisuus tutustua kalustoon sekä seurata kilpailusuorituksia.

Ohjelma:

Eurokansanedustaja Henna Virkkusen avauspuheenvuoron aiheena on Puusta uutta kasvua.Tilaisuutta isännöi myyntijohtaja Reino Manninen Volvo Trucksilta.Puheenjohtaja Teppo Mikkola Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:stä kertoo kuljetusalan haasteista ja mahdollisuuksista.Toiminnanjohtaja Kari Palojärvi Metsäalan Kuljetusyrittäjä ry:stä avaa kuljetusyrittäjien päivittäisen työn edellytyksiä.      Paikalla on haastateltavana karsintakilpailuun osallistuva kuljetusyrittäjä Markku Mäkelä.

Tilaisuudessa ovat mukana myös kaikki Puunkuormaajamestari 2018 -kiertueen yhteistyökumppaneiden edustajat.

Ilmoittautumiset Ulla Eskeliselle 10.4. mennessä ulla.eskelinen@skal.fi tai 040 7488 734.

Tervetuloa!

Puunkuormaajamestari-kilpailussa puretaan ja lastataan VOLVO FH16 750 hv WoodPro tukkikuormalla. LOGLIFT 118S -puutavaranosturi toimii kilpailunosturina. Kiertueella on tänä vuonna mahdollisuus myös koeajaa uutta sähköohjattua LOGLIFT 150Z -nosturia. Kiertuepaikkakunnilla on esillä runsaasti yhteistyökumppaneiden kalustoa sekä henkilöstöä.

Yhteistyökumppaneista Volvo viettää 90-vuotisjuhlia ja sen koeajokiertue kulkee Puunkuormaajamestari-kilpailun mukana. Koeajettavana on Volvon mallistoa raskaisiin kuljetuksiin. 

Puunkuormauskiertueen tarkemmat aikataulut ovat nähtävissä Facebookissa. Lisätietoja sivuillamme: www.skal.fi/puunkuormaajamestari