Kiitosimeon Oy ostaa Kuljetus Mankinen Oy:n koko osakekannan

Kiitosimeon Oy ja Kuljetus Mankinen Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla koko Kuljetus Mankinen Oy:n liiketoiminta siirtyy Kiitosimeon Oy:lle 1.6.2020 alkaen.

Kuljetus Mankinen on haminalainen vuonna 1957 perustettu perheyritys, joka kuljettaa 12 ajoneuvoyhdistelmällä neste- ja kaasumaisia tuotteita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Mankisen liiketoiminnan vuosiliikevaihto on 3 miljoonaa euroa, ja se nostaa Kiitosimeonin Simeon-konsernin vuosittaisen liikevaihdon reilusti yli 70 miljoonan euron.

”Kuljetus Mankisen osto sopii hyvin Simeonin tavoitteeseen keskittyä ja laajentua nestemäisten tuotteiden kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tuottajana” sanoo Kiitosimeonin toimitusjohtaja Pontus Stenberg.

”Perinteikkään perheyhtiömme liiketoiminnasta luopuminen ei ollut helppo päätös, mutta Simeonia sopivampaa ostajaa emme olisi voineet löytää. Tieto perheyhtiömme palveluperinteen jatkumisesta osana Simeonia mahdollisti tämän päätöksen” sanoo Kuljetus Mankisen toimitusjohtaja Marko Mankinen.

Kiitosimeon OyPontus StenbergToimitusjohtaja

Lisätietoja:Toimitusjohtaja Pontus Stenberg, +358 500 605866 Pontus.stenberg@simeon.fiToimitusjohtaja Marko Mankinen, +358 5 353 0063 marko.mankinen@mankinen.eu

Simeon-konserni lyhyestiSimeon on nestemäisten tuotteiden kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tarjoamiseen keskittynyt yhtiö, joka on perustettu 1983. Yhtiö operoi Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa sekä Ruotsin markkinoilla noin 270:llä omalla ajoneuvoyhdistelmällä ja noin 30 alihankkijan ajoneuvoyhdistelmällä. Lähes 600 henkilöä työllistävän Simeonin päätoimipaikka on Nurmijärvellä.