FinMobility CECRA:n yhteistyöjäseneksi

Autoalan Eurooppa-järjestö CECRA vahvisti eilisessä hallituksensa kokouksessa FinMobilityn yhteistyöjäsenekseen. Autoalan Keskusliitto AKL on CECRAn varsinainen suomalaisjäsen, ja CECRAn hallituksessa vaikuttavat Pekka Rissa sekä Matti Pörhö. Samalla ARAN Portugalista liittyi CECRAn varsinaiseksi jäseneksi.

Jäsenyys ja tiivistyvä yhteistyö on merkittävä askel koko FinMobilityn edustaman toiminta-alueen kannalta, sillä autoalan ja -kaupan kehitys kytkeytyy nyt ja jatkossa laajasti EU:n liikenteen ympäristökysymyksiin, käyttövoimiin ja teknologiaan, sosiaaliseen agendaan (automaatio, robotisaatio, työllisyysvaikutukset), digitalisaatioon ja datan hyödyntämiseen.

FinMobility on myös kansainvälisen maantiekuljetusjärjestö IRU:n jäsen.

Maanteiden tavaraliikenteen yritysten päivittäisestä EU-edunvalvonnasta Brysselissä huolehtii FinMobility ry, suomalaisten liikennesektorin työnantaja- ja elinkeinojärjestöjen johtava EU-edunvalvoja. SKAL on FinMobilityn jäsen.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Pasi Moisio, (pasi.moisio@finmobility.eu)asiantuntija Tommi Peho, (tommi.peho@finmobility.eu)asiantuntija Mira-Maria Kontkanen, (mira-maria.kontkanen@yrittajat.fi)