Ammattipätevyyden takaraja häämöttää – vielä ehtii!

Tarjoamme ammattipätevyyden jatkokoulutuksen suorittamiseen useita koulutuspäiviä ennen 10.9. takarajaa. Voit suorittaa vaikka kaikki viisi päivää viikon sisällä, jos pistät töpinäksi.

Ennakoiva ammattilainen la 31.8. NokiallaEnnakoiva ammattilainen la 31.8. SavonlinnassaTyöturvakorttikoulutus la 31.8. HelsingissäDigipiirturi ajo- ja lepoajat työaikalaki la 31.8. LahdessaTyöhyvinvointi ja terveys la 31.8. Pyhäsalmella (Ilmarisen kanssa)Ennakoiva ammattilainen ma 2.9. HelsingissäPitkät yhdistelmät ja lainsäädäntö ti 3.9. (etäkoulutus)Ennakoiva ammattilainen to 5.9. (etäkoulutus)Tieturva I la 7.9. HelsingissäEnnakoiva ammattilainen la 7.9. Helsingissä

Ilmoittaudu mukaan ja päivitä ammattipätevyytesi! Etäkoulutus on uusi, joustava ja edullinen tapa suorittaa ammattipätevyyspäivä. Jos olet epävarma, soita asiantuntijoillemme ja kysäise, mitä se vaatii!

Lisätietoja: SKAL koulutusasiantuntijat, puhelin 09 478 999 tai matti.gronfors@skal.fi

Ammattipätevyyden jatkokoulutus etäkoulutus Ammattipätevyyden jatkokoulutuksia voi suorittaa kätevästi myös etäyhteydellä SKAL:n kouluttajaan.