SKAL Turku

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsenyhdistys. SKAL Turku (ent. Turun Autoiljat ry) on Turun seudun ammattiautoilijoista koostuva yhdistys, joka toimii jäsenistönsä parhaaksi Turun seudun ammattiliikenteeseen ja yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Tietoa toiminnastamme

SKAL Turku (ent. Turun Autoilijat ry) on Turun seudun ammattiautoilijoista koostuva yhdistys, joka toimii jäsenistönsä parhaaksi Turun seudun ammattiliikenteeseen ja yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Turun Autoilijat on SKALin jäsen.

Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 120 yritystä ja autokanta tällä hetkellä noin 640 kappaletta. Turun Autoilijat on maan vanhin ammattiautoilijoiden yhdistys ja se on perustettu 6.4.1925.

Jäsenistö koostuu koko logistiikkaketjun ammattiautoilijoista; mm. seudullista jakoliikennettä ja koko maan kattavaa kappaletavaran linjaliikennettä harjoittavista tai bulkkitavaraa kuljettavista yrityksistä, sekä maa-ainesten kuljetuksiin tai maansiirtoon erikoistuneista yrityksistä. Joukossa on myös taksiliikennettä harjoittavia yrityksiä.

Jäsenpalvelut

Vaikuttaminen

Turun Autoilijat ry pitää yhteyttä Turun alueen poliittisiin päättäjiin, viranomaisiin, elinkeinoelämään sekä oppilaitoksiin. Pyrimme parantamaan Turun seudun kuljetusolosuhteita jäsenistömme ja koko seutukunnan parhaaksi. Samalla pyrimme vaikuttamaan liikennejärjestelyihin siten, että ne vastaavat nykyajan logistiikan vaatimuksia ja parantavat kokonaisturvallisuutta liikenteessä. Saatamme yhteen SKAL –hengen mukaisesti alueen autoilijoita vaikuttamaan jäsenyrityksiä hyödyttävästi.

Koulutus

Turun Autoilijat ry järjestää jäsenistölleen tarvittaessa oman alan tarpeita vastaavaa koulutusta. Pyrkimyksemme on oppilaitosten kautta innostaa nuoria henkilöitä logistiikan pariin ja saada osaavaa työvoimaa Turun seudulle sekä luoda oikeaa turvallisuusasennetta liikenteeseen.

Neuvonta

Tarjoamme jäsenistöllemme lakineuvontaa työoikeudessa, kuljetusoikeudessa sekä sopimusoikeudessa; samoin yrityksen perustamiseen, yritystoiminnan muutoksiin yms. yrittäjää koskevissa oikeudellisissa kysymyksissä.

Neuvomme jäsenistöä myös liikennelupaan liittyvissä kysymyksissä sekä uusien että uudistettavien liikennelupien hakemuksissa.

Tiedotus

Tiedotamme jäsenistöämme Turun seudun tavaraliikennettä ja logistiikkaa koskevissa kysymyksissä. Toimimme kiinteästi SKAL-järjestön jäsenyhdistyksenä ja saatamme jäsenistölle tietoon uusimmat ja tuoreimmat uutiset tavaraliikenteestä.

Yhteystiedot

SKAL Turku

Yhdistyksen toimisto

Avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Rieskalähteentie 70
20300 TURKU