SKAL Turku

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsenyhdistys. SKAL Turku (ent. Turun Autoiljat ry) on Turun seudun ammattiautoilijoista koostuva yhdistys, joka toimii jäsenistönsä parhaaksi Turun seudun ammattiliikenteeseen ja yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Tietoa toiminnastamme

SKAL Turku (ent. Turun Autoiljat ry) on Turun seudun ammattiautoilijoista koostuva yhdistys, joka toimii jäsenistönsä parhaaksi Turun seudun ammattiliikenteeseen ja yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Turun Autoilijat on SKALin jäsen.

Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 130 yritystä ja autokanta tällä hetkellä noin 556 kappaletta. Turun Autoilijat on maan vanhin ammattiautoilijoiden yhdistys ja se on perustettu 6.4.1925.

Jäsenistö koostuu koko logistiikkaketjun ammattiautoilijoista; mm. seudullista jakoliikennettä ja koko maan kattavaa kappaletavaran linjaliikennettä harjoittavista tai bulkkitavaraa kuljettavista yrityksistä, sekä maa-ainesten kuljetuksiin tai maansiirtoon erikoistuneista yrityksistä. Joukossa on myös taksiliikennettä harjoittavia yrityksiä.

Jäsenpalvelut

Vaikuttaminen

Turun Autoilijat ry pitää yhteyttä Turun alueen poliittisiin päättäjiin, viranomaisiin, elinkeinoelämään sekä oppilaitoksiin. Pyrimme parantamaan Turun seudun kuljetusolosuhteita jäsenistömme ja koko seutukunnan parhaaksi. Samalla pyrimme vaikuttamaan liikennejärjestelyihin siten, että ne vastaavat nykyajan logistiikan vaatimuksia ja parantavat kokonaisturvallisuutta liikenteessä. Saatamme yhteen SKAL –hengen mukaisesti alueen autoilijoita vaikuttamaan jäsenyrityksiä hyödyttävästi.

Koulutus

Turun Autoilijat ry järjestää jäsenistölleen tarvittaessa oman alan tarpeita vastaavaa koulutusta. Pyrkimyksemme on oppilaitosten kautta innostaa nuoria henkilöitä logistiikan pariin ja saada osaavaa työvoimaa Turun seudulle,  sekä luoda oikeaa turvallisuusasennetta liikenteeseen.

Neuvonta

Tarjoamme jäsenistöllemme lakineuvontaa työoikeudessa, kuljetusoikeudessa sekä sopimusoikeudessa; samoin yrityksen perustamiseen, yritystoiminnan muutoksiin yms. yrittäjää koskevissa oikeudellisissa kysymyksissä.

Neuvomme jäsenistöä myös liikennelupaan liittyvissä kysymyksissä sekä uusien, että uudistettavien liikennelupien hakemuksissa.

Tiedotus

Tiedotamme jäsenistöämme Turun seudun tavaraliikennettä ja logistiikkaa koskevissa kysymyksissä. Toimimme kiinteästi SKAL-järjestön jäsenyhdistyksenä ja saatamme jäsenistölle tietoon uusimmat ja tuoreimmat uutiset tavaraliikenteestä.

Tapahtumakalenteri

SKAL Forum – päiväristeilyn varaus
Varaa kalenteriisi lauantai-sunnuntai 28.-29.10.2023 SKAL Forumille! Tapahtuma pidetään 23 tunnin Helsinki-Tallinna risteilynä.   ..
Aika28.10.2023 10:30
PaikkaViking XPRS, Katajanokkan terminaali, Helsinki
Lue lisää
SKAL Liittokokous
SKAL ry:n liittokokous pidetään lauantaina 10.6.2023 Kulttuurikeskus Korundissa Rovaniemellä. Tilaisuus pidetään työkokouksena. Lisätietoja verkkosivuilla.
Aika10.6.2023 9:30
PaikkaKulttuurikeskus Korundi, Rovaniemi
Lue lisää
SKAL Puutavaraseminaari
Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry ja SKAL järjestävät perinteisen SKAL Puutavaraseminaarin perjantaina 15.9.2023 Kuusamon Rukalla. Merkitse jo kalenteriisi!
Aika15.9.2023 9:00
PaikkaRuka, Kuusamo
Lue lisää

Kuvia tapahtumista

Kuution vuosipäivä järjestettiin Hotel Haaga Central Parkissa 19.1.2023.

Kuvat ovat vapaassa käytössä. Lähdetiedoksi pyydetään merkitsemään ”Kuva: Kimmo Brandt”.

Yhteensä 29 kuvaa

SKALin liittokokous järjestettiin 11.6.2022 Turun Messukeskuksessa.

Kuvat ovat vapaassa käytössä. Lähdetiedoksi pyydetään merkitsemään ”Kuva: Vesa-Matti Väärä”.

Yhteensä 43 kuvaa

Täältä löydät logomme jpg- ja png-muodossa, ilman tekstiä sekä tekstin kanssa eri kieliversioineen.

Yhteensä 16 kuvaa

Yhteystiedot

SKAL Turku

Yhdistyksen toimisto

Avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Rieskalähteentie 70
20300 TURKU