SKAL Keski-Suomi ry

Toimimme Keski-Suomen kuljetusyrittäjien ja -yritysten maakunnallisena edunvalvojana. Yhdistyksemme jäsenistössä ovat edustettuina kaikki maanteiden tavaraliikenteen suoritealat.

Tietoa toiminnastamme

Toimimme Keski-Suomen kuljetusyrittäjien ja -yritysten maakunnallisena edunvalvojana. Yhdistyksemme jäsenistössä ovat edustettuina kaikki maanteiden tavaraliikenteen suoritealat.

Tarjoamme jäsenillemme laadukasta neuvonta- ja viestintäpalvelua. Autamme heitä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä, erityisesti liikennelupa-asioissa. Tiedotamme säännöllisesti jäseniämme alan ajankohtaisista asioista ja järjestämme maakunnassamme koulutusta sekä erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

Teemme tiivistä yhteistyötä päättäjien, eri viranomaistahojen, median sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Jäsenpalvelut

Tiedotus

SKAL ry:n jäsenyritykset saavat Kuljetusyrittäjä-lehden kotiinsa noin 5 kertaa vuodessa. Lehti on tuhti tietopaketti alan ajankohtaisista asioista ja uusimmista alaa koskevista lakimuutoksista.

SKAL Keski-Suomi ry lähettää lisäksi jäsenistölleen kuukausittain uutiskirjeitä, joissa kerrotaan esimerkiksi lakimuutosten vaikutuksista kuljetusyrittäjän arkeen. Erityinen painoarvo uutiskirjeissä on maakuntaa koskevilla asioilla.

Sähköpostitse tapahtuva tiedottaminen täydentää muuta järjestönviestintää mahdollistaen nopean tiedottamisen akuuteissa asioissa.

Neuvontapalvelut

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen koko yritystoiminnan kattavaa neuvontapalvelua aina ajoneuvotekniikasta työsuhdekysymyksiin ja kustannuslaskentaan. Neuvontapalvelut ovat yrittäjän käytettävissä niin henkilökohtaisesti toimistolla käymällä, puhelimitse yhteyttä ottamalla kuin sähköpostin välityksellä.

Liikennelupapalvelut

Liikennelupa-asioiden sujuva hoitaminen sisältyy jäsenetupalveluihimme. Luvan uusiminen tai lisäluvan anominen onnistuu toimistomme kautta viivytyksettä ja vaivatta.

Virkistystoiminta

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen erilaisia retkiä, tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa yrittäjät perheineen voivat tavata alueen muita autoilijoita ja viettää rentouttavia vapaa-ajan hetkiä.

Yhteystiedot

SKAL Keski-Suomi ry

Toimisto

Käyntiosoite: Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä
Postiosoite: Porrassalmenkatu 19 A 11 50100 Mikkeli