SKAL Keski-Suomi ry

Toimimme Keski-Suomen kuljetusyrittäjien ja -yritysten maakunnallisena edunvalvojana. Yhdistyksemme jäsenistössä ovat edustettuina kaikki maanteiden tavaraliikenteen suoritealat.

Tietoa toiminnastamme

Toimimme Keski-Suomen kuljetusyrittäjien ja -yritysten maakunnallisena edunvalvojana. Yhdistyksemme jäsenistössä ovat edustettuina kaikki maanteiden tavaraliikenteen suoritealat.

Tarjoamme jäsenillemme laadukasta neuvonta- ja viestintäpalvelua. Autamme heitä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä, erityisesti liikennelupa-asioissa. Tiedotamme säännöllisesti jäseniämme alan ajankohtaisista asioista ja järjestämme maakunnassamme koulutusta sekä erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

Teemme tiivistä yhteistyötä päättäjien, eri viranomaistahojen, median sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Jäsenpalvelut

Tiedotus

SKAL ry:n jäsenyritykset saavat Kuljetusyrittäjä-lehden kotiinsa noin 10 kertaa vuodessa. Lehti on tuhti tietopaketti alan ajankohtaisista asioista ja uusimmista alaa koskevista lakimuutoksista.

SKAL Keski-Suomi ry lähettää lisäksi jäsenistölleen uutiskirjeitä, joissa kerrotaan esimerkiksi lakimuutosten vaikutuksista kuljetusyrittäjän arkeen. Erityinen painoarvo uutiskirjeissä on maakuntaa koskevilla asioilla.

Sähköpostitse tapahtuva tiedottaminen täydentää muuta järjestönviestintää mahdollistaen nopean tiedottamisen akuuteissa asioissa.

Neuvontapalvelut

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen koko yritystoiminnan kattavaa neuvontapalvelua aina ajoneuvotekniikasta työsuhdekysymyksiin ja kustannuslaskentaan. Neuvontapalvelut ovat yrittäjän käytettävissä niin henkilökohtaisesti toimistolla käymällä, puhelimitse yhteyttä ottamalla kuin sähköpostin välityksellä.

Liikennelupapalvelut

Liikennelupa-asioiden sujuva hoitaminen sisältyy jäsenetupalveluihimme. Luvan uusiminen tai lisäluvan anominen onnistuu toimistomme kautta viivytyksettä ja vaivatta.

Virkistystoiminta

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen erilaisia retkiä, tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa yrittäjät perheineen voivat tavata alueen muita autoilijoita ja viettää rentouttavia vapaa-ajan hetkiä.

Tapahtumakalenteri

SKAL Motoristit tapaaminen
SKAL Motoristit kokoontuvat 1.-2.9.2023 Itä-Suomeen. Ajoreitti alkaa Savonlinnasta ja päättyy Anttolaan. Lisätietoja kesäkuussa verkkosivuilla.
Aika1.9.2023 19:00
PaikkaItä-Suomi
Lue lisää
SKAL Liittokokous
SKAL ry:n liittokokous pidetään lauantaina 10.6.2023 Kulttuurikeskus Korundissa Rovaniemellä. Tilaisuus pidetään työkokouksena. Lisätietoja verkkosivuilla.
Aika10.6.2023 9:30
PaikkaKulttuurikeskus Korundi, Rovaniemi
Lue lisää
SKAL Puutavaraseminaari
Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry ja SKAL järjestävät perinteisen SKAL Puutavaraseminaarin perjantaina 15.9.2023 Kuusamon Rukalla. Merkitse jo kalenteriisi!
Aika15.9.2023 9:00
PaikkaRuka, Kuusamo
Lue lisää

Kuvia tapahtumista

Kuution vuosipäivä järjestettiin Hotel Haaga Central Parkissa 19.1.2023.

Kuvat ovat vapaassa käytössä. Lähdetiedoksi pyydetään merkitsemään ”Kuva: Kimmo Brandt”.

Yhteensä 29 kuvaa

SKALin liittokokous järjestettiin 11.6.2022 Turun Messukeskuksessa.

Kuvat ovat vapaassa käytössä. Lähdetiedoksi pyydetään merkitsemään ”Kuva: Vesa-Matti Väärä”.

Yhteensä 43 kuvaa

Täältä löydät logomme jpg- ja png-muodossa, ilman tekstiä sekä tekstin kanssa eri kieliversioineen.

Yhteensä 16 kuvaa

Yhteystiedot

SKAL Keski-Suomi ry

Toimisto

Käyntiosoite: Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä
Postiosoite: Porrassalmenkatu 19 A 11 50100 Mikkeli