SKAL Itä-Suomi ry

SKAL Itä-Suomi ry toimii Pohjois- ja Etelä-Savon sekä Pohjois-Karjalan maakuntien alueella kuljetusyrittäjien etujärjestönä.

Tietoa toiminnastamme

SKAL Itä-Suomi ry toimii Pohjois- ja Etelä-Savon sekä Pohjois-Karjalan maakuntien alueella kuljetusyrittäjien etujärjestönä. Olemme Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n alueyhdistys.

Yhdistykseen kuuluu 28 jäsenyhdistystä, joiden kautta jäsenyrityksiä ja -yrittäjiä on noin 600. Yrityksen toimisto sijaitsee Mikkelissä.

Jäsenpalvelut

Alueellinen edunvalvonta

Teemme yhteistyötä ja luomme sekä ylläpidämme yhteyksiä alueen viranomaisiin, poliittisiin päättäjiin ja talouselämään.

Tiedottaminen

SKAL:n jäsenyritykset saavat kotiinsa Kuljetusyrittäjä-lehden noin 10 kertaa vuodessa. Lehden kautta yrittäjät saavat paljon tärkeää ja ajankohtaista tietoa kuljetusalalta.

Tämän lisäksi SKAL Itä-Suomen jäsenten uutiskirjeenä kirjeenä toimiva Autoviesti Extra välittää kuljetusyrittäjille tärkeää tietoa muutamia kertoja vuodessa.

Neuvontapalvelut

Jäsenyritysten on mahdollisuus saada yhdistykseltä koko yritystoiminnan kattavaa neuvontaa. Neuvontapalvelut ovat yrittäjän käytettävissä niin henkilökohtaisesti toimistolla käymällä, puhelimitse yhteyttä ottamalla kuin sähköpostin välityksellä.

Koulutus

Järjestämme jäsenillemme monipuolisia koulutuspalveluja. SKAL:n tarjoamaan koulutusvalikoimaan kuuluvat muun muassa ammattipätevyyskoulutukset ja liikenneyrittäjäkurssit sekä muut kulloinkin ajankohtaiset yrittäjyyttä tukevat alueelliset koulutukset.

Liikennelupapalvelut

Liikennelupa-asioiden hoito kuuluu jäsenetupalveluihin.

Autamme jäseniä muun muassa

  • lupien uusimisessa
  • lisälupien hakemisessa
  • lupamuutoksissa
  • vakuusasioissa.

Tiedostopankki

Sisältää jäsentiedotteet, liitetiedostot ja mahdolliset lomakkeet.

Siirry tiedostoihin →

Yhteystiedot

SKAL Itä-Suomi ry

Mikkelin toimisto
Porrassalmenkatu 19 A 11
50100 Mikkeli