Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry

Olemme SKAL ry:n alueyhdistys. Toimialueemme muodostuu Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Pirkanmaan alueesta.

Tietoa toiminnastamme

Olemme Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n alueyhdistys. Toimialueemme muodostuu Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Pirkanmaan alueesta. Yhdistykseemme kuuluu 26 jäsenyhdistystä, joiden kautta meillä on 600 jäsentä ja heillä ajoneuvoja ammattiliikenteessä  2500 kpl.

Yhdistyksemme toiminnan tarkoitus on

  • jäsentemme toimintaedellytyksien kehittäminen
  • tuottaa jäsenkunnalle moninaisia palveluja sekä koulutusta
  • tiedottaa kuljetusalan asioista
  • vaikuttaa toimialueemme päättäjiin sekä sidosryhmiin
  • järjestää jäsenillemme virkistystoimintaa.

Yhdistyksen historia

Ammattiautoliiton Hämeen lääninyhdistys r.y.

Kokouksessaan 15.11.1951 Hotelli Aulangolla, Hämeenlinnassa ennakkoluulottomat henkilö- ja tavaraliikenteen parissa toimineet ammattiautoilijat päättivät yksimielisesti perustaa Ammattiautoliiton Hämeen lääninyhdistyksen, kotipaikkanaan Hämeenlinna.

Uuden yhdistyksen ensimmäinen johtokunta kokoontui välittömästi varsinaisen perustavan kokouksen jälkeen. Puolet jäsenistä ja varajäsenistä olivat perustavassa kokouksessa sovitun periaatteen mukaisesti kuorma-autoilijoita ja puolet taksiautoilijoita. Lisäksi johtokunta päätti ’’ilmoittaa yhdistyksen yhdistysrekisteriin merkittäväksi’’

Yhdistyksen tarkoitusperiksi määriteltiin seuraavan lainauksen mukaisesti

”Hämeen läänin alueella toimivien Ammattiautoliitto r.y:n jäsenyhdistysten yhdyssiteenä toimien saattaa sanotut yhdistykset läheiseen yhteistoimintaan keskenään, kehittää ja valvoa jäsenyhdistyksensä jäsenten yhteisiä ammatillisia, taloudellisia ja sivistyksellisiä etuja, mikäli ne eivät koske työnantajain ja työntekijäin välisiä suhteita.”

Yhteystiedot

Sisä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry

Toimiston osoite
Raatihuoneenkatu 21 B 5. krs, 13100 Hämeenlinna

Puhelin 09-478 99 444