Hertz toimii Suomessa valtakunnallisesti yli 100 toimipisteessä. Tarjoamme käyttöösi runsaan valikoiman erilaisia vuokra-autoja kuten henkilöautoja, tila-autoja, maastoautoja, minibusseja, pakettiautoja ja hyötyajoneuvoja. Vuokraamme autoja yhdestä vuorokaudesta aina kahteen vuoteen saakka.

  • Lisää kalustoa tarpeesi mukaan. Hyötyajoneuvot joustavasti yrityksesi käyttöön SKAL:in sopimushinnastoa hyödyntäen. Hyötyajoneuvokalustossamme on erikokoisia pakettiautoja sekä pick-upeja, monin eri lisävarustein ja tarvittaessa varustelemme autot toiveidesi mukaisesti. Soita ja kysy lisää, puh. 020 555 2218, paku@hertz.fi.
     
  • Hertz MiniLeasing on tavallista leasingia kevyempi vaihtoehto jolla voit säästää yrityksesi autokuluissa. Vuokra perustuu käytettyyn aikaan ja minimivuokra-aika onkin vain yksi kuukausi (30 vrk). Sen jälkeen voit palauttaa leasing-auton milloin vain ilman lisäkuluja, jopa ennen määräajan päättymistä. Vuokrahinnat sisältävät kaikki auton keskeiset käyttökulut. Voit vuokrata meiltä minkä tahansa ajoneuvon MiniLeasingin avulla. Lisätietoa minileasing@hertz.fi 
     
  • Hertziltä vuokraat edullisen ja turvallisen auton myös vapaa-ajalle, Suomessa ja ulkomailla. Mainitse varausvaiheessa SKAL ry:n alennustunniste CDP 573935. Varaukset hertz.fi tai Hertz Varauspalvelu puh. 0200 11 22 33, avoinna arkisin klo 8–17 (0,99 €/min+pvm/mpm).