SKAL Forum 28.-29.10.2023

SKALin syksyn päätapahtuma SKAL Forum pidetään 28.-29.10.2023 Helsinki-Tallinna-välillä 23 tunnin risteilyllä. Monipuolinen ohjelma tarjolla, tule verkostoitumaan ja kuulemaan asiantuntijoiden alustuksia tulevaisuuden käyttövoimista.

Ilmoittaudu ja varaa hytti

SKAL Forum pidetään 28.-29.10.2023 Helsinki-Tallinna risteilynä M/S Viking XPRS -aluksella. SKAL Forum on syksyn kuljetusalan päätapahtuma. Teemana on tulevaisuuden käyttövoimat. Tule mukaan verkostoitumaan, kuulemaan monipuolisia esityksiä ja rentoutumaan risteilylle. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.10.

Tapahtuman juontajana toimii autourheilijana ja radiojuontajana tunnettu Emmi Kimiläinen.
Juontajana autourheilija ja radiojuontaja Emma Kimiläinen

Ohjelma

Ohjelma on monipuolinen ja sisältää eri osioita, joista jokainen voi valita mieleisensä. Tule kuulemaan uusin tieto millä ja miten Suomessa kuljetetaan lähivuosina. Luvassa asiantuntijapuheenvuoroja, paneelikeskustelu ja tietoiskuja.

SKAL Forumin pääteema on tulevaisuuden käyttövoimat. Alustusten lisäksi ohjelmassa on paneelikeskustelu. SKALin yhteistyöjäsenet ovat lavalla myös esittelemässä uutuuksiaan.  Seminaarin lopuksi jaetaan Vuoden paikallisyhdistys -palkinto. Juontajana toimii autourheilijana ja radiojuontajana tutuksi tullut Emma Kimiläinen.

Seminaariosuuden jälkeen ohjelmassa on yhteistyöjäsenten näyttely ja esitykset sekä SKALin ja yhteistyöjäsenten tietoiskut. Lisäksi KTK Johdon päivä toteutetaan samalla risteilyllä.

Tule mukaan verkostoitumaan, kuulemaan monipuolisia asiantuntijaesityksiä ja rentoutumaan mukavaan seuraan.

Tutustu tästä SKAL Forumin ohjelmaan

Ilmoittaudu viimeistään 5.10.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.10.2023. Varausten peruutusehdot löytyvät hinnastosta.
Kaikilla matkustajilla tulee olla risteilyllä mukana voimassa oleva passi tai henkilökortti!

Pääkumppanimme tapahtumassa Scania Suomi Oy
Mukana menossa myös:

Somessa: #SKALForum @SKALry 

Lisätietoja

tapahtumat@skal.fi