SKAL Forum 28.-29.10.2023

SKALin syksyn päätapahtuma SKAL Forum pidetään 28.-29.10.2023 Helsinki-Tallinna risteilynä. Monipuolinen ohjelma tarjolla, tule verkostoitumaan ja kuulemaan asiantuntijoiden aiheita.

SKAL Forum pidetään 28.-29.10.2023 Helsinki-Tallinna risteilynä M/S Viking XPRS -aluksella. Tule mukaan verkostoitumaan, kuulemaan monipuolisia esityksiä ja rentoutumaan risteilylle. Hyödynnä aikaisen varaajan etu 20 €/matkustaja!

Tapahtuman juontajana toimii autourheilijana ja radiojuontajana tunnettu Emmi Kimiläinen.
Juontajana autourheilija ja radiojuontaja Emma Kimiläinen

Ohjelma

Ohjelma on monipuolinen ja sisältää eri osioita, joista jokainen voi valita mieleisensä. SKAL Forumissa jatkuu myös paikallisyhdistyskoulutus.

Yhteisen seminaariosuuden pääteemana on tulevaisuuden käyttövoimat. Alustusten lisäksi ohjelmassa on paneelikeskustelu. SKALin yhteistyöjäsenet ovat lavalla myös esittelemässä uutuuksiaan.  Seminaarin lopuksi jaetaan Vuoden paikallisyhdistys -palkinto. Juontajana toimii autourheilijana ja radiojuontajana tutuksi tullut Emma Kimiläinen. Seminaariosuuden jälkeen on ohjelmassa yhteistyöjäsenten näyttely ja esitykset . Yleisen ohjelman lisäksi SKAL Forumissa kokoontuvat SKAL Nuorten verkosto ja SKAL Veteraanit. Lisäksi KTK Johdon päivän toteutetaan samalla risteilyllä.

Tule mukaan verkostoitumaan, kuulemaan monipuolisia asiantuntijaesityksiä ja rentoutumaan mukavaan seuraan.

Tarkempi ohjelma julkaistaan kesän aikana.

Ilmoittaudu viimeistään 26.9., mutta kannattaa hyödyntää aikaisen varaajan etu!

Hyödynnä aikaisen varaajan etu 20 €/matkustaja varaamalla seminaarimatka viimeistään 20.8.2023.

Hyttejä on myynnissä rajallinen määrä. Hytin matkustajatiedot ilmoitetaan samalla kertaa samalla lomakkeella.

Mukaan voi ilmoittautua joko yöpyvänä vieraana tai päivämatkustajana. Päivämatka kestää lauantaina 28.10. klo 10.15-19.30. Yön yli varattuna matka alkaa la 28.10. klo 10.15 ja päättyy su 29.10. klo 9.30.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.9.2023. Varausten peruutusehdot löytyvät hinnastosta. Kaikilla matkustajilla tulee olla risteilyllä mukana voimassa oleva passi tai henkilökortti!

Varaa näyttelypiste viimeistään 20.9.

SKALin yhteistyöjäsenten on mahdollista varata näyttelypiste risteilylle. Näyttelypisteitä myynnissä rajoitettu määrä. Tutustu näyttelypisteen tietoihin tästä

Varaus viimeistään 20.9. tämän linkin kautta

Mikäli haluat osallistua risteilylle ilman näyttelypaikkaa, onnistuu se hytti- tai päivämatkustajalinkkien kautta.

Somessa: #SKALForum @SKALry 

Lisätietoja: tapahtumat@skal.fi

Lisätietoja